Små stueforandringer

IMG_2317.jpg
Om noen små uker har vi ettårsjubileum som beboere av Gamlehuset. En uke etter at vi flyttet inn så det ut som vi hadde bodd her i flere år. Jeg klarer ikke ta ting gradvis, jeg vil ha ting på plass med en gang. Men det betyr ikke at disse tingene får stå i ro. De blir konstant flyttet rundt. Det er så deilig når den energien og lysten kommer, da kan jeg gjerne holde på noen timer.
stua før
En tendens er at denne lysten gjerne kommer etter reiser eller møter med inspirerende mennesker. Dette måtte selvfølgelig skje etter messeturen sammen med en av keiserne for to uker. Ting har blitt totalt forandret etter københavnturer med påfølgende søvnløse netter på nattbussen før, og selv om denne forandringen ikke var like stor, så føltes den velkommen og riktig. 
stua etter
Det ble litt roligere på toppen av Bloomingvilleskapet da en samling hvite vaser og skåler fikk stå sammen. Jeg har revet datoark (temmelig uhemmet) av Hay-kalenderen jeg kjøpte i København tidligere i sommer, og firetallet får være veggpryd sammen med favorittbildet mitt, kjøpt for en tier på bruktbutikken her i Stryn for mange år siden. Det lille bordet til høyre er et kjært loppefunn fra Oslo, og endelig fant det sin plass. Der skal det få stå. Sirkelrekken på skapet er laget av kjære Kaspara, og den gjør meg rett og slett glad.
I denne sofaen finnes mine favorittputer om dagen. Den gule Hay-puta ble kjøpt av ren nødvendighet sist jeg var i København. Jeg måtte jo ha en pute å hvile hodet på på nattbussen hjem. Ferm Living-puta og prikkeputa fra Keiserens Nye skulle jeg gjerne kopiert opp i fem eksemplarer og hatt i alle sofaene våre. Prikketeppe fra Rosenberg CHP, kjøpt hos Stilleben i København, er også en stor interiørforelskelse (fortvil ikke, Keiserne har tatt dem inn i sortimentet og alle hjerter gleder seg) Mye vil ha mer, og det lille bordet har også fått prikker. Enkel DIY med klistremerker fra Søstrene Grene.
Takk pute, for at nattbussen ble et levelig reisealternativ.

Rosa, grønt, prikker- jeg liker det.
Jeg liker at interiøret mitt aldri står stille. Det trenger ikke være en kostbar prosess å forandre uttrykket en smule. Se hva du har, let på loft og i kjeller, flytt litt rundt, samle ting i grupper. Forandring fryder!
Ha en strålende ny uke!

Marthe Holien Bø14 Comments