Messetur København

IMG_3923.jpg
Min første messe er unnagjort, og det ga absolutt mersmak. I allefall når rammene er København, hotellet er Guldsmeden, reisefølget er keiserlig og inspirasjonsnivået er høyt.
Jeg ankom København noen timer før Kristian, og fikk snoket litt rundt på det egenartede Guldsmeden Bertrams. Et lite boutiquehotell på Vesterbro- en bydel som forøvrig seiler opp som en ny købenfavoritt.

En rusletur på 200 meter ga meg sitteplass under store eiketrær, med solstråler som siltes mellom bladverket, fantastisk deilig lunsj (eller frokost, må man vel si når man skal forsøke å fordanskes) og utsikt til syklende dansker og bylarm. Nydelig start på dagen.
Bloomingville
Ingen tid å miste! Så snart Kristian var på plass hev vi oss i en taxi til Bella center og Design Trade. 

Må-ha fra Bloomingville.

Trendområdene på messa ga inspirasjon.

Jeg ble spesielt tiltrukket av all botanikken på messa. Herlig virkemiddel for en frisk og levende opplevelse,

Blant annet H. Skjalm P, Hay, Kähler.
trip trap
Teksten på printet kan være en trøst i tunge bloggstunder.
Det var en egen Bloggers zone på messa. Her var èn representant fra flere europeiske land samlet, og flinke Nina representerte Norge. De hadde stylet hvert sitt område, og både jeg og Kristian ga terningkast 6 og den ubestridte dronningkrona til Nina og hennes tolkning av tida vi går inn i.

Emmas styling.

Messingeplene finner her. 

Etter mange timer med store og små interiørinntrykk, m y e skravling (ved et tilfelle stoppet praten da vi gikk forbi en ny, spennende leverandør, og Kristian tok det som et tegn på at disse produktene måtte være bra. Bestilling ble gjort og skravlingen kunne fortsette) Kjolen og skjorta kom på, et fantastisk måltid på vietnamesiske Lélé i Vesterbrogade 40 ble fortært (anbefales, både når det kommer til stemning og mat) og to stuptrøtte messevandrere sa god natt og fant sengene sine i 1. og 5. etasje på Guldsmeden.

Jepp, det var jeg som lå i 5. etasje, og det var rett og slett en fryd å åpne vinduet torsdag morgen. Hustak på hustak, larm fra gata nedenfor, sol og København.

Hei Vesterbro!
Ny messedag, nye kjærligheter for øyet.

Christina Liljenberg Halstrøm

Fantastiske bord og vegghyller fra Foxy Potato.

Kristian lukter og forhandler seg frem på Munkhols stand. Vi kom frem til at livet blir bittelitt bedre når man omgir seg med deilige dufter. Og det har virkelig Munkholm.

Kokkelering i bjørkeskogen.

H. Skjalm P, en ny favoritt som Keiserne heldigvis har i sin nettbutikk. Hashtag kjøpebonanza.

"Noen ganger føler jeg meg så m y e med mine 176 centimeter", uttalte jeg. Sekundet etter fikk jeg denne kaffen av Kristian. Takk for at du underbygget følelsen, Kristian. Knis.

København! Sykler, lunsj på Cafè Europa, Tuborg, putekjøp på Hay (måtte jo ha en pute å hvile hodet på på nattbussen hjem)

Vindusshopping på herlige Liebe.
Takk for en super tur Kristian, messe er gøy!