Tapas for tolv

IMG_3869.jpg
Jeg spontaninviterte 11 jenter på tapas i helgen. Fint! Et lite bilderas, tatt av meg, gaulende på radiohit´er som fylte kjøkkenet (godt man bor på landet), med hakket, marinert, stekt, rullet, krydret, speket (ikke av meg) mat på kjøkkenbenken, huset for meg selv, 24 grader utenfor og god stemning innenfor.
Marinade til kveldens kylling. Oppskrift fant jeg her
Bord dekk deg!

Mmm... kalorier... mange... deilige.

Grønt og vilt på bordet, sommeren er ikke over.

Alt trenger ikke matche, så lenge folkene som kommer gjør det.

Mmm, ristede chilimandler. Enkleste som finnes; rør ihop chilipaste (eller krydder), salt og solsikkeolje, hell over og bland med mandler i en panne, rist på middels/svak varme til de er sprø (her må det smakes jevnlig, og det er det beste med hele greia)

Sommerblomster plukket av to søte jenter og en mamma.
Hello!

Velkommen til bords!
Det ble en vellykket aften med glade jenter og god mat. 
God ny uke til dere som er innom!