Stua vår

IMG_3667.jpg
Jeg har alltid levd godt med imaget som jenta med total mangel på konkurranselyst. Du fant aldri meg rundt bordet på hytta når terningene lå klare til Yatzy eller bilene til Monopol ruset seg klare til start. Da  satt jeg i en sofa eller i senga mi og skreiv på en eller annen historie. Som regel med en hest involvert.
Og da jeg danset som litt større barn husker jeg at danselæreren min sa til meg etter en konkurranse: "du hadde det ikke så ålreit der ute, hadde du vel?" Nei, jeg hadde faktisk ikke det.

Nå tenker vel dere at jeg driver med selvpining ved å melde meg på utfordring etter utfordring inne hos NIB

Men jeg ser ikke på dette som en konkurranse. Heller et morsomt felleskap der vi heier hverandre frem og der vi får brukt kreativiteten vår. Hurra! Mange av dere som selv har bidrag med i utfordringene legger igjen en kommentar hos meg og sier "lykke til". Hurra igjen!
 
Dette er min type konkurranse. En konkurranse som egentlig ikke er en konkurranse. Bare en skikkelig stor godtepose med inspirasjon.
Så derfor får dere en stue til av meg.
Enda flere fine bidrag har kommet inn siden sist, ta en titt her og bli inspirert av alle de flinke stuepikene der ute.
Det er mange fine utfordringer for oss interiørbloggere der ute, og Interiør og boligmessen i Bergen utfordrer oss til å lage bilder med temaet "botanikk". Dette innlegget sendes derfor til to utfordringer.

God helg!