Midtstua mi

IMG_2290.jpg
Plutselig sitter jeg i et stort gårdshus med fire stuer og fem sofaer. Vår gamle, (aldri) hvite Ektorp i kjøkkenstua er båt, avslappingssone, hoppeslott og tacobar.   


De to Karlstad´ene i stua som liksom skal være finstua er strammere og gode til å ta imot gjester på kaffebesøk. Men de er ikke så flinke til å omfavne oss og kjæle oss inn i den gode avslappingsdøsen.
Sjeselongen som frua i huset ikke er overbegeistret for har bo oppe i arken på huset, og nettopp på grunn av denne lille krangelen, husfrue vs sofa, blir den ikke brukt i nevneverdig stor grad.
Men midtstua! Den byr på alt denne jenta liker. Pasteller, bokhyller, en peis, en skrivekrok, gamle lamper, pelargoniar i flor, musikk fra Genevaen.  
Ingen tv, ingen kjøkkenbenk med smuler. Bare en herlig dagseng laget av gamle potetkasser, en enkel madrass og en forening melom nye og gamle tepper og pledd. 

Og puter! Massevis av puter. Alle de store favorittene. 
Messing, pasteller, Marimekko-kopper, hvitt og svart, gammmelt bord og gammel krakk, Hay- yaay!

Håper dere holder ut en bildereprise.

Midtstua meldes herved på NIBs utfordring denne måneden, der de spør om vi er stuepiker. Og ja, jeg er jo det.
Mange, mange flotte bidrag har kommet inn, og jeg har kost meg inne hos NIB med haugevis av inspirasjon. Dessverre ser det ut til at det er en feil med kommenteringsfunksjonen, i allefall hos meg.

Jeg sender også dette bidraget til Interiør og boligmessen i Bergen der de ber oss tolke temaet "botanikk". Pelargoniar i herlig flor og gamle ullpledd med organisk mønster skaper liv og botanikk i stua vår.

Ha en god augusttirsdag!

loppebord
krakk kjelleren
teppe IKEA
kopper Marimekko
loppemessing
rosa vatteppe Madam Stoltz
blått vatteppe Jysk
ullteppe loftet
loppelampe
stjerne Grønlykke
stjernegirlander Kaspara
gevir låven
puter, fra venstre: linpute Bond Dep (kjøpes her), strikkepute Kremmerhuset, pute med fjær (også herfra), blomsterpute Lisbeth Dahl, paljettpute H&M Home, harlequinpute Ferm Living, prikkepute og linpute (kjøpes også her)