På rektors kontor

IMG_3058.jpg
Vår gamle rektor var en beryktet mann av den gamle skolen. Ja, det ble sagt at han knakk stoler, og jeg husker helt detaljert det bestemte ganglaget når han strenet diagonalt over skolegården for å huke tak i noen som hadde gjort ugang. I forrige uke måtte jeg ta lua i hånda og gå inn på rektors kontor.
Ja, jeg innrømmer det. Jeg var en meget bestemt frøken i ung skolealder og fikk meg en tur eller to på rektors kontor. Pappa sier heldigvis stadig at det kun var fordi rektor ikke taklet en "sterk personlighet" (jeg tviholder på den forklaringen, og påstår hardnakket at jeg var from som et lam og hadde lite å gjøre på det nevnte kontoret)

Nå er barnestemmer, løping i trappa, tapping med linjaler og den ekle lyden av kritt mot tavle byttet ut med flunkende nyoppussede leiligheter, kakebakende menn og unikt interiør.  Skolen er pusset opp, blitt til leiligheter, og min beste venn Christen har tatt over kontoret til rektor. For en gangs skyld ville bena mine over denne dørterskelen. 

Stolene fra Hay står som tente (skole)lys rundt det gamle teakbordet. Elsker kombinasjonen.
Tray table fra HAY, faren til Christens gamle kamera, "Nytt rom"i stabler- godt å se på.

Ungkarskjøleskap.

Personlighet, gjennomført og stilig. Akkurat som han som bor her.

Nytt møter gammelt. Og det gjelder overalt i leiligheten. Det liker vi.

Christen jobber i interiørbutikken Hvit Tråd på Gjøvik, og det synes. Men interiøret blir aldri forutsigbart og han har virkelig satt sitt eget preg på leiligheten. 

Her trives liten og stor.

Christen er en eksepsjonelt god kokk. Man går aldri sulten fra denne mannen.

Herlig veranda med DLM-bordet fra Hay og stoler fra Åhlens- deilige fargesammensetninger og innbydende stoler. Ja takk til å komme hit på et glass vin på sensommeren, Christen!

Denne gangen fikk vi deilig, deilig, deilig cream cheese brownie, og den var fantastisk god. Kaffen var til og med spesielt kjøpt inn til denne kaken. Ingen tilfeldigheter når det kommer til denne gutten. 

Stabler med blader overalt.

Skulle gjerne hatt kloa i denne stabelen med Wallpaper. 
Tusen takk for titten Christen, jeg skal love deg at dette var langt hyggeligere enn mine tidligere besøk i dette rommet.
Og hurra for stilbevisste gutter, det er forfriskende fint å komme inn i et slikt ungkarsrede.
Strålende dag til alle!