Vi sov ikke bort sommernatta

DM34471.jpg
To timer fra hjemme fant vi paradis på jord. Det var seint, over leggetid, men vi så aldri på klokka og brydde oss heller ikke om den. Vi kunne sittet i sofaen, vi satt på en strand. Vi kunne sett på tv, vi så på solnedgangen.
Magisk.
De tre bukkene Bruse.

Ervika.

Første fjelltur på tre år. Milepæl.

Mye tull.

Silhuetter.

Frodighet.

Vilt.

Stor natur. Lite menneske.

Hus med utsikt.

Lam med verdens fineste lekegrind.

Lam og måne.

Fjasete, overbegeistra, høye-på-livet.

Også dette på vei hjem. Alt klaffet.

Jeg er glad jeg har venner som vet at livet er her og nå. På ei strand på Stadt, overvelda over hva naturen gir oss. Og som ser verdien av å bruke ei av årets lyseste netter på å ta bilder, rope høyt fra et fjell, spise forkulla pølser langt over midnatt og se at sola står opp i det man kommer hjem.

Alle de fantastisk flotte bildene er tatt av Ole Eltvik.

HURRA!