Gavmilde Tine K

IMG_2825_2.jpg
Med to danmarksturer på halvannen uke, kom plutselig innlegget om de herlige tingene jeg fikk fra gavmilde Tine og Jakob hos Tine K litt på etterskudd. Men det speiler ikke takknemligheten, for jeg er så glad for alt det fine som fikk bli med hjem til Norge. 
Denne fine strandkurven med neonrosa striper var fylt til randen med flotte ting, kort og kataloger. Kurven i seg selv er allerede en favoritt her i heimen, og det er jo en selvfølge at slike kurver rommer både palmer og badetøy. 
Jakob, mannen til Tine, viste meg rundt på de enorme lagrene som huser bambusmøbler, store keramikkvaser, sengetepper og lykter. Han viste meg favorittlykten sin, som var denne fra Marocco, og overraskelsen var stor da han sa at jeg skulle få den. Eller, egentlig var den til mannen min Rasmus. Jakob mente at Rasmus også måtte få noe fra Tine K. Så nå henger Rasmus sin lykt og ønsker folk velkommen utenfor inngangsdøren vår. Heldige Rasmus! 

Tre nydelige telysglass og deilig duftlys var pakket fint inn, og står nå på det ene badet vårt...
... på det andre badet henger de fineste håndklene. Disse er så myke og gode. Skikkelig luksusfølelse!

Enda et duftlys, en såpe, notatbok og penn i favorittfargen korall hadde også funnet plass i kurven. Tusind tak!

Og jentene mine fikk hver sin kjole i korall- var ikke disse fantastisk fine? Allerede en stor favoritt hos jentene, og disse måtte selvfølgelig på første dag i barnehagen etter at mamma kom hjem fra tur.

Både jeg, Rasmus, Mathea og Anna er utrolig godt fornøyd med alt det fine vi har fått- tusen takk kjære  dere hos Tine K!
 
Ops, holdt på å glemme (og har glemt å ta bilde av) dette deilige skjerfet. Dette bildet er tatt etter en fantastisk matopplevelse på restaurant Høst med disse to herlige damene- Lisbeth og Nina fra Jotun. Dere får se mer av dette senere.
God dag til dere, strålende folk!