Salmasalat

IMG_2047_2.jpg
Det beste med helg er at alle hverdagskravene preller overraskende lett av. Den grønne shaken byttes med brus, sukkerertene med sjokolade og felles familiemiddager byttes ut med kjærestemiddag i sofaen, beina på bordet, armskrok, serier på Netflix og mat som kan nytes lenge. Vi trenger det innimellom.
Vi tar på pysjbuksa og bærer tallerkenen inn i stua.

Tenner lys, skravler litt, eller skravler ikke, det er ikke så farlig.

Denne lørdagen var vi inspirert av at vi plutselig er i juni, det er grønt ute, ja, ikke bare grønt, men grønt og rødt og gult og rosa. Så også på vår tallerken.
I salaten hadde vi:
salmalaks, krydret med salt og pepper
ruccula
feldsalat
spisspaprika
mango
vårløk
cherrytomater
chilli
granateplebalsamico
ristet sesamfrø
saft fra en lime
Så friskt, så godt, så lettvint, så enkelt.
Det blir ikke siste gangen vi rører i hop en sånn salat i løpet av sommeren. Også blir man så glad av fargene, ikke sant?
Har dere noen sommerfavoritter? Jeg hungrer etter ny matinspirasjon!
God (snart) ny uke til dere!