Overøst av gaver

IMG_2386.jpg
En hyggelig bivirkning av å dra på Bloggbliss er ting. NIB-jentene hadde gjort en strålende jobb med å dra i land flotte sponsorer. Velfylte goodiebags i butikkene og på hotellet er luksus.
Et lite utvalg er presentert i kontorkroken i dag. Noe er ennå ikke pakket opp (ja, kofferten min står fremdeles midt i gangen, full av klær, goodies og... rot. 
Naturfarget babushka fra Broste, print fra Kaiku.dk, Native union pop phone fra Designdelicatessen, sminkeveske fra House Doctor (håper skriften holder det den lover), notatbok fra Stilleben, washiteip fra Kaiku.dk,  korallfarget, prikkete (!) oppvaskhåndkle fra Grønlykke, Georg Jensen flaskeåpner formet som elefant, visittkortmappe fra Keiserens nye med gavekort (fra de hyggelige keiserne fikk vi også nydelige Anne Black vaser, men min led en smertefull død på hotellgulvet på Stay...) Den deiligste marmeladen fra Nicolas Vahè, såpe fra Tine K, økologisk svamp fra Karmameju, telysholder fra Wik og Valsøe.
Herlig print fra kaiku.dk, sammen med en nydelig sirkelrekke som jeg fikk overlevert av Kaspara under frokosten på søndag. En forsinket bursdagshilsen visst nok- for ei fantastisk snill dame.

Krystallglass fra Dora, som jeg ikke har hatt hjerte til å pakke ut fra den fine emballasjen, de søteste trehusene fra Ferm Living, morsomme papirblomster fra Blomme.

Og enda fikk vi masse, blant annet den superfine Lup fra Hay, som jeg gleder meg til å finne en plass til i heimen. Sammen med flere fine nett, strandmadrass, flere print og masse morsomt dill- så gøy!

TUSEN TAKK!