Resultatet av en søvnløs natt

IMG_0771.jpg
Klokka 0800 mandag morgen, etter en intens helg i København og en natt på bussen over fjellet var jeg så gira i kroppen og full av inspirasjon at jeg heiv ut alt i midtstua vår og begynte på nytt. Nå ville jeg ha inn mer "Marthe", mer personlighet, mer farger. Her er stua før:
Og her er et bilderas av resultatet, laget av et søvntappet, sultent, tørst og lykkelig menneske:
Endelig fant jeg plassen til Stockholmteppet fra IKEA, kjørt til nabobygda av herlige Sølvi. I sofaen er et nypp vatteppe fra Madam Stoltz, kjøpt hos Plint i København. Ny nudefarget Dot-pute fra Hay, linpute i hjørnet til ventre fra Keiserens nye, strikket pute og tibetansk lam-pute fra Kremmerhuset, paljettpute fra H&M Home, harlequin pute fra Ferm Living (køben-kjøp). Korallfarget vase funnet på loppis, krakk fra kjelleren, rosa vase fra Fiducia.

En stor favoritt: prikkete pute fra Keiserens nye. I bakgrunnen deilig 60x60 pute fra flinke norske Bon Dep, også fra Keiserens nye. Heia Bon Dep! Sjekk det ut, norsk design må opp og frem. Se det nydelige ullteppet jeg fant her på loftet. Fargene kunne ikke passet bedre inn, og det organiske mønsteret er helt nydelig. Stjerneranken fra Kaspara er oppe hele året.

Ull møter paljetter, organisk møter grafisk.

"You are amazing", fin påminnelse fått av Hviit.no.

Mykeste linputa jeg har kjent...

... fineste koppen jeg eier.

Og med den korallfargede papirstjernen fra Grønlykke på plass ble stua helt og holdent meg.

Mulig det var genservalget mitt som inspirerte meg da jeg holdt på?
Hvilken stue ville dere valgt? Vet at grått er meget hot om dagen, men personlig følte jeg meg mer hjemme når det ble litt mer sommer, sukker og støy.
Ha en fin junikveld!