BLOGGBLISS 2013

IMG_8411.jpg
Som tidligere journalist liker jeg å vinkle innleggene mine, og jeg har forsøkt å komme på en god vinkling for å beskrive Bloggbliss 2013 på best mulig måte, men jeg er så høy på inntrykk, på nye vennskap, på puter, Cava, latter, goodiebags, inspirasjon og glede at jeg klarer ikke helt å samle tankene ennå.
Så jeg kjører bare på med et godt, gammelt bilderas og putter inn noen inntrykk fra turen innimellom. For dette var så gøy at det må beskrives både med bilder og ord.
Etter en sen natt og tidlig morgen på hotell på Gardermoen, et strålende møte med Stine (som skulle komme til å bli min følgesvenn gjennom hele turen, herlige jenta!), etter at Åshild glemte kofferten sin på kiosken på Gardermoen, Siw hadde fått spist avokadoen sin og An Magritt hadde fått våknet etter forsovelsen var vi i suiten til NIB-jentene og fikk rosa sprudlevann, glade hilsener og rosa
 peoner.
Første stopp på programmet: shopping! Med kart og iphone-kompass hoppet Stine, Henriette, Heidi og jeg inn i en taxi og satte fart mot Dora. Alle bursdagpenger var spart og jeg skal love dere at de fikk bein å spurte på. For noen butikker disse danskene har. 

Dora var personlig og spennende, med nytt og brukt i herlig kombinasjon- er det ikke dette vi liker så godt? Her plukket vi også opp en digg goodiebag. Tusen takk Dora!

Krakkedilla!
It´s what them bloggers do: frem med kameraet når vi blir estetisk bombadert. Nydelige Henriette (min medshopperske in arms) i aksjon.

Hos Kaiku hadde jeg forhåndsbestilt noen puter, en skittentøyskurv +++ og lagde meg derfor bæretrøbbel på resten av turen. Blodutredning på skulderen er fint det, i allefall når det kommer i årets farge; lilla. Verdens søteste dame på disken ga oss mer å bære på da hun lempet herlige goodiebags i hendene på oss. Det er deilig å være blogger hos Kaiku.

Faregrike Grønlykke tok i mot oss med sine vattepper, esker, pom pom´er, kopper, fat og papir. Må alltid innom her, og med meg hjem i kofferten ble en korallfarget papirstjerne med prikker. 
Blir alltid inspirert hos Grønlykke!

Ah, HAY! Her gikk de fleste bloggerne i spinn, og hvin, glade utrop og tidvise hyl kunne høres blant de lyse trereolene. Og her gikk omtrent samtlige ut døra med evighetskalender under armen. Men det er vel ikke så rart, så fin som den er.

Hay har et fantastisk lokale, og ikke minst, fantastisk design.

Tre glade bloggere med stoore poser under armen. Nei, nå må vi spise jenter...

... og det gjorde vi. På en fontene på Høybro plass. Med de beste jentene. Åh, så glad jeg ble i alle sammen!

Butikken Stilleben tok oss med storm, og andreetasje, som er full av print, fikk de fleste av oss til å nå nye høyder på inspirasjonsskalaen.

Fra Stilleben kommer mitt beste kjøp på denne turen. Da jeg oppdaget et mintgrønt ullteppe med prikker var det kjøpet temmelig opplagt. 
Hotellrommet til meg og Ann Merete på fantastiske Stay.dk
På slutten av denne turen møtte jeg også herlige Ann Merete som jeg skulle dele rom med. Vi har hatt kontakt i 6-7 år via bloggen og møtet skuffet så definitivt ikke. Herlig jente som jeg håper jeg ser igjen snart. Tusen takk for at du er så fin, roomie!
Så, nå skulle vi finne oss sjæl på seminar. Fantastiske, inspirerende og dyktige damer snakket om turens tema som var From within. Linda, gründer Vik og Walsøe, Anne Vestad, redaktør i Rom 123 og Bolig Drøm, Tina Sand, agent for House Doctor, Dagny Thurman-Hoelseth, kreativ leder i Fargerike, Annikken Zahl Furunes, fotograf og Linda Elmin, gründer av Hviit.no fikk hodet til å spinne, fingrene til å klø og den kreative lysten til å boble. Tusen takk damer, dere ga meg masse!

Dagny fra Fargerike, et inspirerende, nydelig menneske med en klesstil og fargessans man bare må bli inspirert av.

Annikken, fotograf, så utrolig hyggelig og flink- kjempespennende å snakke med deg.

Jeg ble litt småforelsket i denne dama. SÅ herlig! Og like glad i mannen min som meg, virket det som ;-) Fantastisker Linda i Hviit.no.
Og så var det fest, dere! Nesten 40 jenter og to menn i sin fineste stas inntok det nydelige lokalet hos Stay der bobler, runde bord, nordisk mat og mojito gjorde kvelden komplett. Hysterisk morsomt humorinnslag fra de herligste damene May Helen og Hilde og feststemte, glade bloggere og nydelig utsikt (med fyrverkeri) satte prikken over i´en. Og jeg turte å gjennomføre talen min som NIB-jentene hadde spurt meg om jeg ville holde (hei utfordringer!)

Etter en sen natt der jeg og Ann Merete ikke ville sove fordi det var så hyggelig å skravle, kom vi oss til frokost og videre ut på vift. Kaspara hadde selvfølgelig snust opp et loppis, og selvfølgelig ville vi være med. 
"Se!" Bloggere i ekstase over nydelige motiv, ja, sånn gikk faktisk dagene.

Knips, knips! Herlig å tilbringe dagen med jenter som er like en selv når det gjelder dokumenteringsbehov. 
... Og her var det nydelige motivet. Et vindu i en bakgård, herlig overfylt av blomster, trekasser, flasker og fuglebur.

Og for å vise hvor "gale" vi faktisk er. Her dukket et korallfarget pledd opp i et vindu. "Åh, sååå nydelig sammen med den grå veggen!" Knips, knips.

Ja, vi har virkelig "had the time of our lives". Kroppen og hodet er fylt til randen av inntrykk, tenk at det går an å putte så mye glede inn i halvannet døgn.
Jeg vil takke Ann Helen og Solveig for den fantastiske jobben de har gjort med opplegget rundt Bloggbliss 2013, jeg vil løpe til samtlige bloggere og holde hardt rundt dem og takke for latterfylte, glade møter, vennskap og moro, jeg vil heie på de flotte damene som inspirerte oss på seminardelen- dere er flinke- og jeg vil takk meg selv for at jeg kaster meg med på sånne ting. Det krydrer livet på en fantastisk fin måte.
GLAD