To inne, to ute

IMG_2061.jpg
"Nå merker jeg at vår-Marthe er her", pleier alltid mannen min å si når gresset blir grønnere, epleblomstene springer ut som naturens egne pompom´er og gjødsellukta ligger som tett tåke rundt husveggene.
Ja, jeg innrømmer det, jeg er ikke noe vintermenneske. I går fikk jeg ikke sove, og det var fordi jeg tenkte med gru på at vinteren snart var her igjen. En smule pessimistisk akkurat den der, jeg ser det.

For det er jo vår! Både ute og inne, og jeg kjenner helt innerst i hjertet at dette er min årstid. Alt som kommer på nytt, akkurat som før, men allikevel helt annerledes. 
Vår første vår i Gamlehuset. Det er fantastisk å våkne hver morgen av at sola står opp over fjellene i øst, hele soverommet bader i sollys. Det har aldri vært lettere å stå opp.

Og alt det grønne, rosa, røde, hvite gjør meg våryr og glad.
Og i morgen går turen til Østlandet, og videre til København på lørdag. Bloggbliss 2013 står for tur, og jeg kan nesten ikke vente med å treffe herlige, interiørgale jenter (noen har jeg hatt bloggkontankt med i årevis)
Sees vi ikke i København, så kan dere følge oss på #bloggbliss2013
Ha en fin dag!