Trivsel på tur til Tine K

IMG_1861_2.jpg
Obs: innlegget inneholder bilder av dårlig kvalitet grunnet en fotograf som ble heftig star strucked.
Stappmett på inntrykk etter en fantastisk tur til København, Odense og Tine K sitter jeg med det bredeste smilet og føler meg inderlig heldig. For dette var skikkelig gøy! Fra jeg møtte sprudlende, inspirerende og alltid smilende Lisbeth Larsen på Gardermoen, til jeg hilste på like herlige Nina Klæboe på Kastrup, til den halvannen time lange togturen der vi ble oppslukt av energigivende, fargesterke tunipsåkre og spiste Summerbirdsjokolade, til vi endelig var på plass i det 100 kvadratmeter store show roomet til Tine K Home- ALT var en fryd, stemningen var på topp, vi lo og smilte og snakket i munnen på hverandre. Og noen av oss gestikulerte litt, som dere kan se...
"Og hvis du lager vasene dine såå store, Tine"
"Da kommer jeg å banker på døra di"
"Så ser vi til venstre... Nei, høyre?"
"Høyre, var det ja.. eller?"
"La oss heller late som om vi ikke bryr oss om blitzregnet"

                       

I NIBs januarutfordring Tid for kontraster vant jeg overraskende en tur til Tine K sammen med Jotun Lady. Jeg har gått hele våren og trippet og ventet og ønsket tiden frem (noe jeg har fått inn med morsmelken at jeg absolutt ikke skal gjøre... men mamma og pappa, det er såå vanskelig når man gleder seg skikkelig, skikkelig til noe)

Vi ble tatt utrolig godt imot av Tine og mannen hennes Jacob. Midt i show roomet hadde de dekket langbordet fullt av deilige, danske smørbrød, vin og mange porsjoner gjestfrihet. Vi følte oss velkomne med en gang. Hanne som driver Ostehuset i Stavanger var også der, en veldig hyggelig dame som det var lett å like. Jeg kommer på besøk i butikken neste gang jeg er i Stavanger, Hanne!
Deilig smørbrød med dansk røgeost og redikker. Nam!

Mette av deilige smørbrød og glade av godt selskap, viste Jacob meg rundt bak i kulissene. Enorme lager (som snart er for små) viste hvor store Tine K Home er, koselige kontorer fulle av atmosfære og duftlys viste hvorfor folk må elske å jobbe her, og fulle goodiebags viste hvorfor JEG trivdes ekstra godt her.

Goodie bag, eller kurv, full av herlige ting fra Tine K Home. Bak er posen med en lykt som Jacob sendte med til Rasmus. Hvor hyggelig er ikke det? Og de to små jentene mine fikk nydelige korallfargede kjoler. Hjertevarme!

Dessverre ble tiden for knapp til å dra hjem til Tine og Jacob, men kanskje jeg banker på døren neste gang jeg er i Odense? For dette var mennesker som virkelig fikk deg til å føle deg hjemme. 
Jeg er takknemlig for at NIB gir oss spennende utfordringer, jeg er takknemlig for alle som stemte på meg og ga meg muligheten til å reise på tur, og jeg er takknemlig for at Jotun LADY ga bort en så flott premie.
GLAD JENTE!