En overraskelse MENT for meg

IMG_1735_2.jpg
I går fikk jeg erfare at "smil til verden, så smiler verden til deg" er en sannhet.
En hentemelding fra Posten tikket inn på mailen min.

Den kuleste, råeste innpakningen jeg noensinne har sett skjulte en skatt.

Det kan vel ikke være?

Jo, HURRA, en sukkertøyskål fra Ment!

Den unike, nydelige, vakre samlingen min vokser.

Og den gjør meg rett og slett hjerteglad!
Jeg har skrevet om hvor mye jeg heier på Ment tidligere og dere har sett produktene hos meg før. I helga hadde vi besøk av gode venner fra Østlandet, og med seg hadde de en nydelig sukkertøyskål fra Ment (tusen takk kjære O, C og H) Det ble jublet og hoppet i stua, men ikke visste jeg at iløpet av uka skulle enda en sukkertøyskål komme inn i det gode selskapet. Jeg tar en ekstra runde innom sofabordet bare for å nyte. Dette er virkelig sukkertøy - for øyet!
Tusen takk Ment!
Og for dere som ble fristet til å se mer av de unike produktene, ta en tur innom den fine nettbutikken Ment.no.
God 17. mai til alle fine lesere!