Keiserlige favoritter

IMG_0736_2.jpg
Nå har det seg slik at innimellom kommer det seilende en pakke med de fineste tingene fra Keiserne, og jeg står med ubeskjedne og vidåpne armer og føler meg som et lite barn på julaften. Jeg elsker den personlige touchen de har på pakkene, og ofte følger det med en liten godbit eller to. Ja, takk!
Linus er også nysgjerrig på pakkene, og vi er et fantastisk team når det gjelder oppakking. Hun tar seg av filleristing av glanspapir, mens jeg prøver å beherske entusiasmen en smule, tar opp en og en ting, snuser litt, smiler og blir alltid fornøyd.

Fantastisk fin fjærpute fløy fint fram til fjellene. Fra Tell me more.

Naturbaboushkaene i mangotre fra Broste har blitt en stor favoritt, og jeg liker så godt den nøytrale versjonen av denne fine leken. Ja, for denne lekes med av barna. Vinn, vinn for mor og barn.

Favorittputa for øyeblikket. Både fordi den gjør den harde skolestolen myk og god å sitte på, men aller mest fordi det er en avdempet versjon av de sort/hvite putene jeg har ellers i huset. Kjempefin!

Rekk opp en hånd den som ikke er lei pom pom´er. Jeg rekker den høyest (ikke bare fordi jeg har en veldig, nesten unormalt lang arm, men fordi jeg er langt fra lei disse dekorative papirballene)

Og favorittene fra handelen hos Keiserne; knappeknaggene fra HK Living. På ønskelista i årevis, nå har de tatt steget derfra og opp på veggen vår. Ekstra fin sammen med skinnveska jeg har funnet i kjelleren, og korallfargede detaljer. Jeg tar meg selv i å gå inn i gangen bare for å se litt på disse knaggene.
Og ja, for den som måtte tvile på bakgrunn av de siste innleggene der jeg fremstår som en antimaterialist; det er hysterisk morsomt med nye ting! Dette var mine nye ting samlet på ett brett og ennå er det et par godbiter som dere skal få se senere.
Ha en strålende dag fine folk! 
Innlegget er laget i samarbeid med Keiserensnye.no