Bloggkrok i bruktduell

IMG_0989_2.jpg
I begynnelsen av vår tilværelse som huseiere var det stor frustrasjon å spore hos denne jenta. Internett var kun å oppdrive innerst i en krok i det lille rommet som ligger midt mellom kjøkken og stue. Hva gjør man så? Jo, man gjør det beste ut av det, finner et gammelt bord, en gammel stol, setter opp noen hyller og lager seg en bloggkrok- ja, for det er blogging jeg først og fremst bruker internett til. Aviser er  udiskutabelt best i papirformat.

Bordet, som fungerer som pult, tekoppholder og rytmeunderlag for pekefingeren når musikken ljomer i rommet, reddet jeg fra å havne i containeren under vårdugnaden i vårt gamle borettslag i Oslo. "Skal du kaste det?", utbrøt jeg og både måpte og gjorde store øyne da en mann kom gående med det (da) rosa og grønne bordet. En skatt i mine øyne. Penger ble tilbudt den hyggelige mannen, som ikke ville ha noe for det, men som heller ville bære det opp i leiligheten vår for meg. Vinn, vinn.
Stolen er fra den gamle husmorskolen i Stryn, som ble åpnet for publikum før den ble revet. Flere skolestoler, en gigantisk, gammel tavle og og flere av terakottapottene mine stammer herfra. Trefjølene er samlet gjennom lengre tid, Jesusbildet er funnet her i huset og det samme er treesken som bildet står på. Lampen fant jeg for en tier på loppis forrige helg. Jeg var lykkelig i flere dager etter det kuppet. 
Dette er mitt andre bidrag i NIBs bruktduell, og det har kommet inn utrolig mange fine og inspirerende bidrag. Ta en titt HER, veldig moro. 
Mandag er her, det regner på Vestlandet og er sol på Østlandet, men jeg er optimist og krysser fingrene for en (sol)strålende uke allikevel. Nyt den folkens, og takk for alle fine innspill på forrige innlegg.