Ment for å likes

aJSm94UNkwcQd5MIonSB32nFqM-_lvN4YKl1zDutYWk-kjA8wZ-uxW3IUkZDcBuQEt3Fw6TlPbXffIocEceSC3A.jpeg
Dere kjenner til den følelelsen der dere liker noe umiddelbart. Det kan være et bilde, en kopp, et menneske. Eller en lampe.

Første gang jeg så disse fantastiske lampene hos Hvit Tråd på Gjøvik ble jeg hodestups forelsket. Miksen av tre, porselen, pasteller og natur tiltaler meg veldig. Og det viste seg at denne umiddelbare kjærligheten kunne oppstå, ikke bare èn, men flere ganger og på flere produkter fra Ment.

... for se bare på disse dropsskålene. Perfeksjon hva angår farger (nude er representert!) og form. De kreative damene som er opptatt av at du skal få muligheten til å eie unike og vakre ting, er Sidsel og Ingvild. Begge har fartstid i interiørbransjen, Sidsel som både blomsterdekoratør og produktdesigner og Ingvild, med sin bakgrunn fra Westerdals, har jobbet som freelance interiørstylist. Du har garantert sett stylingen hennes i Rom 123, Bonytt og Lev Landlig- det har jeg, råflink dame.

Sidsel og Ingvild har utviklet Ment, som de gjerne ser at kombineres med gamle skatter (akkurat slik som de selv liker det) eller som får stå fint alene, som ny, norsk design. 
Produktene er norskproduserte og kortreiste, og det heier jeg litt ekstra på. På Fåberg blir de vakre produktene til i det som før var verdens eldste skifabrikk. Nå er skiene lagt på hylla og i stedet trylles det frem vakker porselen og steingods, de sys og hamres, snekres, designes og lekes. Gamle ting søstrene kommer over blir også tatt vare på i god bruksånd, og omtenksomt pleiet før vi som kunder får muligheten til å kjøpe dem på ment.no. 
Jentene ønsker å slå et slag for det kortreiste og unike i en verden der masseproduksjonen står sterkt, og vil så langt det er mulig samarbeide med det lokale næringslivet. Man kan merke det lang vei at Ment har en filosofi i bunnen. 

Herlige svevende vaser.

Og jeg må bare avslutte med et bilde til av dropsskålene. Skulle gjerne hatt en stabel av disse, akkurat som på bildet. Og da kan jeg i samme slengen si at jeg ikke er sponset, men mener at tøffe, driftige damer bør og skal heies på- og det så jeg som min oppgave å gjøre akkurat i dag.
Hei på disse damene dere også, det er så GØY at noen tør!
Ha en strålende tirsdag kjære dere!