Mathearommet del 2

DSC_6037.jpg
På rommet til treåringen vår råder maksimalismen. Her flyr fugler fritt, blomster vokser oppetter veggen, kaniner spretter og du kan hoppe paradis nesten opp i senga.

Her er alle regler kastet ut av det bittelille vinduet. Prikker og ruter, blått, rosa og nå- gult, fargelegger vegger, gulv, kommoder, krakk og sengetøy. Ja, kommoden endte (foreløpig) opp som gul. Litt lysere enn jeg i utgangspunktet ville ha den, men sammen med de andre pastellene gikk den seg til etterhvert.

Kommoden er kjøpt på loppis, senga er funnet i en container, bildet av treet med fugler har jeg fått av snille Kaspara, og sengetøyet er fra lekmer.no. Der har jeg funnet nok et nydelig sengetøyet fra svenke Färg och form, gult med skyer, det kommer snart seilende med vinden til Stryn. 

... men prikker er ikke så verst det heller. Også dette er fra Färg och form.

En tallerkenhylle har blitt mintgrønn, og krakken i nude hjelper ei lita jente til å nå opp til de spennende bøkene eller vekkerklokka som er så morsom å skru på. Vimpelrekken er laget av papir og washiteip- enkelt, kjapt og effektfullt, det liker vi. Ny kurv fra House Doctor med morsomt retromønster på innsiden gjemmer unna alt dillet en treåring samler på. 
Og det beste av alt; jenta som bor på rommet likte forandringene. 
Nå er den beste dagen i uka her. Nyt helga og sola!