Ta deg en bolle

DSC_6048.jpg
Vårfølelsen! Ah, dere kjenner det, ikke sant? Det lukter våt jord (hvordan kan noen ikke like lukta av våt jord? Jada.. jeg har faktisk møtt et par eksemplar), det kribler litt ekstra i kroppen. Energien min stiger i takt med at sola kikker opp over fjellet som vi har plantet rett utenfor stuevinduene våre. 

Vi holder fremdeles på med oppussing, riving og maling. En veranda skal tegnes og bygges. En hage skal pløyes, planeres og planlegges.

Så mye å gjøre. Men vet dere hva jeg har planer om? Å rett og slett ta meg en bolle. Sette meg ned på min mintgrønne stol som nå er plassert på nytt teppe (og historien om teppet kommer om ikke lenge. Den starter faktisk i 2009) Ja, jeg skal rett og slett nyte våren. Ta meg tid til å vende ansiktet mot sola, hoppe over sølepytter, traske på grus. Ta meg en bolle, mens jeg forbereder alle vårforberedelsene mine. 
Og så skal jeg være med i utfordringen inne hos NIB som denne måneden har temaet "vårforberedelser". Ta en titt for mange flotte bidrag.
Ha en strålende dag, forhåpentligvis med sol!