Lesekrok i stua

DSC_5914.jpg
Dager med mye innhold, positivt sådan, preger bloggen. Litt stillstand og litt mindre tid til å titte inn til dere. Jeg leser de fantastiske kommentarene fra dere og frydes og gledes og røres. Tusen takk! 

Våren kommer med masse liv, ikke bare i form av grønne blader, men også mer tiltakslyst hos denne kroppen. Vi besøker og besøkes, river plater fra vegger, finner flere tømmervegger, maler møbler, flytter puter...
  
... og flytter stoler. Kjær stol har mange navn, og denne er kjent både som Eccostolen og vandrestolen og har fremdeles ikke slått seg til ro. Denne stolen er stor og rommelig, og jeg som er stor tilhenger av å sitte i skredderstilling har god plass til dette i denne stolen. Den tar også fint to små jenter som vil sitte ved siden av hverandre og lese bok. Så nå tjener vandrestolen som sitteplass i lesekroken på stua. Ved siden av har jeg en kurv jeg fant på loppemarked, fylt med magasiner. 

 En samling av nytt og gammelt pryder vinduskarmen. Blå, rund vase fra den lokale bruktbutikken, to melkeflasker fra loppis, opalinvase som jeg fikk av mannens snille, snille tante nå i helga, høy hvit vase, geometrisk, liten kopp og trepotte- alt fra Bloomingville. Og kvister fra moder natur.

Over stolen henger hyllehuset fra Bloomingville og burde kanskje fylles med bøker nå som den henger i en lesekrok. Enn så lenge huser den Hay-hånden, washi-teip, reinsdyr fra Tiger, bokstav fra Kremmerhuset og trådsnelle fra Bloomingville.

Nå skal jeg opp på loftet igjen å få maling på fingrene. Det er blant annet kommoden i et par innlegg under her som er under fargeforandring. Og det var en av dere som gjorde meg oppmerksom på denne fargen! Vent å se.
Ønsker alle og enhver en fin dag, håper å få besøkt dere senere i dag!