Mathearommet

DSC_5891.jpg
Dette var en sånn dag som skulle være helt planløs. Den skulle bare inneholde sofa, serier på Mac´n og opplading til Trondheimstur på torsdag. Jeg trenger nemlig slike dager med det skrøpelige bekkenet jeg har vært så uheldig å bli tildelt. 

Men så spurte jeg de fargedyktige instagramvennene mine om hva slags farge jeg skal male den lilla kommoden til Mathea i. Og når jeg først var inne på rommet hennes så jeg alt det andre jeg vil gjøre her inne. Male en tavlevegg, male en krakk, sette inn en stol, henge opp bilder. And the list goes on. Og så kom kameraet frem, og egentlig uten å mene det ble det altså et nytt innlegg i dag. Egentlig et før-innlegg, ettersom mye skal gjøres her inne.

Barnerommene var de første rommene som ble ferdige, og derfor har de stått temmelig urørt av interiørfingre frem til nå. Det er altfor mange tilfeldigheter her inne for min del. Og rommets eier hverken leker eller sover her inne (senga vår er altfor god og mamma og pappas arm altfor trygg til det), så hun setter i allefall ikke fingeren ned for mammaens påfunn. Og godt er det.

 Mens jeg stod der inne i dag gløttet jeg ned på noen pomponger som jeg og Mathea laget for noen uker siden. De lå ubrukt i en eske, og det er jo ikke et verdig liv for en fargerik og glad pompom. Litt washi-teip, litt lim rett på veggen (her er det sikkert lurere og bruke dobbeltsidig teip eller tack it, men jeg er veldig, veldig utålmodig av meg og liker kjappe løsninger) Enkel og søt pynt.
Her er altså kommoden som hele dette innlegget kommer fra. Foreløpig har det kommet inn forslag om å male den i mint, korall, dus gul, safrangul, oransj, duck egg blue, gammelrosa, kirsebær, fersken, knall gul- og noen mener jeg ikke bør male den. Hva synes dere?

Ser at den gamle lampen i vinduet også skal ut. Tar mye plass på disse bildene. Men bær over med meg, dette ble et impusivt og ustylet innlegg.

Fine ugla fra Kind by nature. 

Og nydelig bilde fått av Kaspara, Matheas kjære kaninlampe, loppekanin, boks fra Blafre og mitt gamle broderibilde som hang over sengen min som liten. 
I morgen suser jeg avgårde til bartebyen for å møte ei kjære venninne. Og for å henge litt med disse gutta. Kanskje jeg ser noen av dere, vet jeg har flere bloggvenner i Trondheim.
Ha en fantastisk onsdag kjære dere!