På en rosa sky

20130215-224151.jpg
Hyyyyl, jeg VANT NIBs utfordring Tid for kontraster!

"Svever du på en rosa sky nå?" spurte mamma da hun ringte i går. Da hadde jeg nettopp gjort det motsatte og gått en liten tur på glattisen. Midt under fullmånen og med millioner av stjernevitner leste jeg annonseringen av vinneren (MEG!) inne hos NIB og både lo og gråt litt for meg selv. Overveldelsen var stor! Og den bare fortsatte over alle tilbakemeldingene og gratulasjonene på instagram og bloggen i går.
Dette er skikkelig stort for meg og jeg er takknemlig og ydmyk for alle som har stemt. Det er på grunn av dere at jeg får reise. Tusen, tusen takk! Jeg skal be dere på kake alle sammen.
Tenk, jeg skal få komme hjem til Tine K. Har dere sett det hjemmet eller? Jeg sier som NIB-jentene selv har sagt det: "jeg dævver. Sykt!"
Kom mai du skjønne milde!
Ha en god midtuke og velkommen alle nye følgere både på bloggen og på instagram! I dag bare smiler jeg. 

Marthe Holien Bø39 Comments