En eske full av keiserlige skatter

DSC_5865.jpg
Da jeg fremdeles var storbyjente og da jeg fremdeles jobbet på det som må være Oslos hyggeligste arbeidsplass, kom det plutselig en dag en strålende, kjekk mann inn døra. Med seg hadde han gulrotkake, blomster og et vinnende smil. Han var en sånn type du umiddelbart blir glad i og selv om vi bare snakket sammen en times tid føltes det som jeg hadde kjent han mye lenger. Det var mitt første møte med Himmelgutten.
Noen måneder senere kom atter en gang en herremann inn døra. Like kjekk, like strålende og jammen meg like hyggelig som den forrige. Stilsikker og gjennomført i alt fra hårsveis til sko. Med en karakteristisk tversoversløyfe til å toppe det hele, kom han med ermene stappfulle av dekoratørtips og triks. Sjefen min og jeg stod å måpte mens han forvandlet butikken til et estetisk paradis. Mitt første møte med Dekoratøren var absolutt ingen skuffelse. En stund etterpå kom bloggen til disse herlighetene av noen gutter på banen og tok bloggland med storm. Hvor kult er det ikke med gutter som blogger om interiør? Avhengighetsskapende, kreative og innholdsrike tekster, fine bilder- samt et interiør jeg aldri har sett maken til - ja, takk.
Og i november i fjor viste de driftige guttene til stort mot og lanserte nettbutikken Keiserens nye. Jeg husker jeg satt i spenning da de avslørte leverandørene, en av gangen, og det var ikke få ganger hjertet gjorde et ekstra hopp. Bloomingville, Broste, Kähler, Isak, Bungalow, happy lights, Liebe, Anne Black blant flere. Jeg visste med en gang at denne nettbutikken kom til å bli et fast stoppested for meg. Og det føles innmari bra å heie litt ekstra på Dekoratøren og Himmelgutten, som fulgte drømmen og tok et steg inn i det usikre. 

Dere som følger meg på instagram kunne se at jeg hentet en stor pakke fra keiserne på lørdag, men dere fikk ikke vite innholdet. I esken lå dette sukkertøyet av en vannkoker fra Plint, som bare måtte bli min. Her i huset er mint en gjennomgangsfarge, så da kunne jeg ikke være dårligere enn at dingsen som besørger mine daglige tekopper også får ikle seg temafargen.

Er den ikke fantastisk fin? Formen og fargen er begge to hjertelig velkomne i hus. Med i esken var også to kjøkkenhåndklær fra Bungalow som matcher putene jeg har kjøpt i samme nettbutikk. Jeg er stor fan av Bungalows tekstiler som er håndtrykket med treblokker. Ekte håndverk liker man.

 Jeg er te-menneske til tusen, og er designet i tillegg fint klarer jeg rett og slett ikke la være å kjøpe nye bokser og pakker med te. Jeg har tilegnet en stor skuff til bare te på kjøkkenet og det sier vel sitt.  Mellow moments fra Darling Clementine kiler smaksløkene dine med sitron, pasjonsfrukt og kiwi, og den smaker akkurat så godt som den høres ut. Keiserne har også herlige delikatesser og de snille guttene hadde pakket med en deilig bringebærmarmelade til meg. Den smakte nydelig på scones i dag tidlig.
Morsom bruksanvisning for å lage den perfekte teen fulgte med pakken fra Darling Clementine.
Vil dere være med i heiagjengen min og klappe guttene fremover må dere besøke Keiserens nye. Det kommer i allefall jeg til å gjøre igjen fortere enn dere aner.
Her lages det mat til den store gullmedalje i dag. Økonomiavdelingen i Moods of Norway gjester huset og de er sultne. Kasparas olivenboller står til heving og det er godt å vite at man i allefall har ett sikkert kort i ermet. 
Ha en strålende start på uka folkens, jeg har på følelsen at det blir en bra en!

Marthe Holien Bø24 Comments