Kjøkkenet vårt

IMG_5315.jpg
Jeg har en kompis. På fredagene har han fri fra jobb og da gjør vi helt normale venneting som å kjøre to timer for å kjøpe gamle skoleplansjer, stikker på Mc Donalds i Ålesund og er så kvalme i bilen hjem at vi sverger at vi aldri skal spise søppelmat igjen, sitter på kafè eller henger ut på Felleskjøpet (jada, en temmelig bra butikk)

Denne kompisen er flink til å ta bilder, så forrige fredag fòr han rundt i huset vårt og knipset. Jeg fikk prøve jeg også, men pådro meg nesten senebetennelse av de tunge linsene. Manualer må kjøpes inn før jeg hiver meg på så fancy utstyr.

De kraftige tømmerveggene tar såpass mye plass i rommet at vi valgte bort overskap for å få mest mulig luft. Snart er våren her og da kan vi trippe ut verandadøren og ut på plenen.

Her kan dere såvidt skimte toppen av peisen vår. Den gir en lunhet til rommet og binder sofadelen som er bak kjøkkenøya fint sammen med kjøkkendelen. 

Jeg er glad i kjøkkenet vårt og det var fint å få det festet til linsa av en dyktig fotograf. Hva skal vi gjøre neste fredag, Ole? Kjøre motosykkel eller hekle?
Jeg benytter sjansen til å T A K K E for alle fantastiske kommentarer som har strømmet på etter finaleplassen i NIB-utfordringen. .Jeg har sagt det før, men sier det gladelig igjen, dere er de fineste leserne på jord. Lykkerusen over finaleplassen har ennå ikke lagt seg og det er fremdeles mulighet til å stemme på din favoritt HER.
En varm klem til dere

Marthe Holien Bø28 Comments