I NIB-finalen!

DSC_5819.jpg
Kjære, fine lesere, i dag kiler det i hele kroppen. Jeg er nemlig èn av ti finalister i NIB sin utfordring Tid for kontraster. Målløs og lykkelig og mildt sagt overrasket. Jeg er realist og forstår at dette er et svært trangt knappenålshull å smyge seg gjennom. Jeg konkurrerer mot bloggere som har flere tusen lesere enn meg, men jeg håper allikevel at mine trofaste, gode lesere kanskje vil forære meg en stemme eller to. Vet dere, det hadde gjort meg så glad, så glad.
Med dette bildet er jeg èn av ti finalister. Hurra!

Har dere fått med dere premien? En reise til Odense for å besøke Tine K. En drøm. Kanskje dere hjelper meg til å komme litt nærmere drømmen?
Ta en titt HER for å se alle de utrolig flotte bidragene, og stem på det dere liker best.
Puh, dette er så gøy!
God søndag alle flotte folk!
Marthe Holien Bø39 Comments