NIB-utfordring - FROM WITHIN

DSC_5688.jpg
Hva vil jeg med interiøret mitt? Egentlig ingenting annet enn å trives. Og jeg trives hvis ting er litt skjevt, litt ødelagt, med malingsflekker, arr og historie. Jeg er absolutt ingen minimalist, heller tvert imot. Men tingene eier meg ikke og jeg klarer meg fint ett år i en mørk leilighet med lånte møbler og fravær av dagslys.

Jeg har ikke èn stil. Jeg må ha farger, men elsker å hvile øynene på svart/hvite interiør. Jeg kan ikke fordra kobber i det ene øyeblikket, leter febrilsk etter det i et annet. Jeg er pasteller, natur, en dose sort, naiv leken, grå, uhøytidelig, tilfeldig.
Jeg liker tanken på at alt er lov hjemme hos oss. Mannen vet aldri hva som venter han. Kanskje vi har fått nye bilder på veggen for tredje gang denne uka, kanskje en vegg er malt. Har du lyst, har du lov. Interiør er gøy og lek og moro.

Det samme synes Linus.
Mitt andre bidrag i NIBs utfordring denne måneden.
Ha en fin dag fine folk! Og tusen takk for den varme velkomsten tilbake i bloggverdenen. Oj, som det varmer.
Se flere flotte bidrag HER