Mine fine lesere

IMG_2761.jpg
Jeg vil skryte litt av de fine leserne mine. Skulle nesten tro vi hadde inngått en ekteskapspakt der vi lovet å holde sammen i gode og onde dager, der den ene parten (meg) ikke har klart å oppfylle kravet. To måneder har gått siden forrige innlegg, og jeg datt nesten i bakken her om dagen da jeg tilfeldigvis skulle sjekke hvor mange av dere som fortsatt henger med. Mellom 200-300 er innom hver dag. All ære til dere! 
Sommeren har vært på besøk, jeg har latt Mac være Mac, har kjent på den befriende følelsen det er å ikke ha kamera med seg overalt og latt bloggen få hvile. Vi har hatt litt utfordringer med huset som har utsatt innflyttingen en del (bare et par uker til nå) og jeg drar avgårde på et nytt rehabiliteringsopphold i morgen. Slike ting gjør at bloggingen ikke blomstrer.
"Jeg er så lei den lemon curd´n!" tordnet forloveren på telefonen i sted. Hun refererte til innholdet i det forrige innlegget mitt.
"Eg saknar orda dine her", stod det i en kommentar jeg fikk for en stund siden.
Slik oppmerksomhet nærer et blogghjerte og gjør at fingrene glir lettere over tastaturet.  Jeg tror jeg kommer sterkere tilbake om en måneds tid. 
Enn så lenge, tusen takk for at dere er så trofaste og fine. Jeg gleder meg til å henge mer med dere utover høsten.
Ha en herlig høst! Ikke sant den er fin?

Marthe Holien Bø25 Comments