Vinner av kjærestefotografering

Maken til flottere mennesker enn de som legger igjen spor her inne skal man lete lenge etter. Det er jeg sikker på. Det kom inn så mange rørende, flotte og ærlige bidrag til fotokonkurransen som Åsmund og jeg har hatt her inne den siste uka. Faktisk så mange at jeg ikke klarte å avgjøre hvem som skulle få denne opplevelsen. Derfor har Åsmund tatt et valg. Tusen takk til alle som åpnet hjertene sine å fortalte oss om sin store kjærlighet, det var så fint å lese om dere alle sammen. 
Jeg ropte høyt hurra og tok en liten dans da Åsmund sendte meg en mail med vinneren. Det er nemlig ei jente som legger igjen de fineste kommentarene på nesten hvert et innlegg jeg publiserer. Jeg har aldri møtt henne, men det føles allikevel som jeg kjenner denne jenta som alltid har tekoppen innen rekkevidde der hun ser på Gilmore girls og leser bok med sløyfe i håret.

GRATULERER MAREN!
Du og din kjære vinner en kjærestefotografering, samt etterbestillinger, til en verdi av 5000,-. Ta kontakt med Åsmund på aasmund@holienmo.no så avtaler dere mer.

Men ikke nok med det. Åsmund er så strålende glad for alle som ville være med i konkurransen og alle som har tatt turen innom siden hans at han vil gi dere noe tilbake. Resten av mars er det derfor 20% rabatt på fotografering- uansett om det gjelder kjærestefotografering eller hele bryllup. Alt man trenger å gjøre er å nevne bloggen min når man tar kontakt med Åsmund.
God helg alle sammen, og Maren, du kan bare glede deg!