Vinn kjærestefotografering

fotograf-holien-mo.jpg
Jeg har en fetter. En fetter som er velkledd, og kjekk og veldig fin på alle mulige måter. Men det fetter Åsmund er aller flinkest på, sånn utenom å kle seg, er foto. 
Foto: Eva Helene Storm Hanssen - Moment Studio
Åsmund liker ekte mennesker og ekte øyeblikk, og han er en mester i å fange dem. Ta en kikk her å bedøm selv.Det er noe i bildene til Åsmund som får deg til å høre lydene, kjenne luktene og føle stemningen. Og det er en kunst å få til. Han har vært lærling hos anerkjente Moment studio, og etter at han fikk det forgylte fagbrevet i hånda står han nå på egne bein, med kameraet i den ene hånda og det berømte ungdommelige motet i den andre.

Da vi var en uke på Mallorca i sommer for å feire kjærleiken mellom to av de fineste folka jeg kjenner, var vi så heldige at Åsmund var med. Er det noe jeg vil anbefale folk som skal gifte seg så er det å ha med en fotograf under hele dagen. Åsmund smøg seg rundt og fanget øyeblikk der vi ikke var klar over at vi ble fanget av linsa. Han liker det best sånn; de dokumentariske bildene som viser ekte smil, ekte tårer og ekte kjærlighet.

Den flotte broren min og vakre Silje.

En sommerdag for to år siden sprang Åsmund, Rasmus og jeg rundt i Botanisk hage i Oslo, klatret i trær det viste seg at vi ikke fikk lov å klatre i, flettet hender (iallefall to av oss) og knipset blinkskudd vi i dag er så glad i. Åsmund fikk fanget meg og Rasmus en fin sommerdag. Vi to, unge og glade, i sola, sammen. 

Og nå, kjære lesere, vil Åsmund gi en av dere sjansen til å vinne en kjærestefotografering og gavekort til etterbestillinger (verdi 5000 kr - 2500,- for fotograferingen + 2500,- til etterbestillinger), eller tilsvarende rabatt i verdi på bryllupsfotografering. Fotograferingen kan foregå hvor som helst, men om det skal være utenfor Oslo eller Akershus vil det komme et tillegg for reise. Trekning for konkurransen blir 15. mars.
Konkurranseregler
Vi vil gjerne høre din begrunnelse for hvorfor akkurat du og kjæresten din skal bli de heldige vinnerne. Skriv en kommentar til dette innlegget. Denne delen er obligatorisk for å delta.
Du kan få tilleggslodd for å:
1. Linke til denne konkurransen, samt nettsiden til Åsmund på din egen blogg. Bruk bildet nederst i innlegget.
2. Legg deg til som følger her på Marsipan og smilefjes.
Og dette er ikke noe krav, men hvis du vil like Åsmund sin side på Facebook, så synes han det er veldig hyggelig.
Jeg lover dere, det blir så fint og flott at dere aner ikke. Grip sjansen!
Takk Ole:)