Et øyeblikks kjærlighet

TA-EN-LOGO-2521.jpg

                                                  

Det har vel aldri skjedd at jeg legger ut to innlegg på bloggen på samme dag. Og det er sjelden jeg hiver meg på konkurranser. Langt sjeldnere fotokonkurranser. Men bloggen Øyeblikk som flinke Stine og Marielle driver har en finfin konkurranse på gang der man skal vise et bilde av kjærlighet, og nettopp denne konkurransen fikk meg til å gjøre flere sjeldne ting på èn og samme dag. Som mange av dere vet så er jeg en sucker for kjærleik, ingenting i verden driver meg mer enn nettopp det, så her er mitt bidrag i konkurransen:

Mitt uredigerte bidrag, som jeg ikke aner om er bra eller ikke for den som ikke er subjektiv. Men jeg husker følelsen, og den var så fin. Med masse kjærlighet i.
Marthe Holien Bø15 Comments