Oh, such a perfect day...

IMG_06001.jpg
... sove til klokka ni (sånn helt absurd luksus for en tobarnsmamma), våkne til frokost og kaffe. Snille, snille mannen min.

... fjortis-svogeren frister med sjokoladefondant. Klokka 11 på formiddagen! Ja, takk og takk som byr.

... se på at jentene mine koser seg sammen med besta og besten sin, og kjenne på varm lykke over at vi er på plass. Her.

... heie på flink svoger, som på grunn av litt for kort tå mister førsteplassen  til Emil, men som får like mange hurrarop fordet.

... kjenne at sjokoladefondaten ble syndig god. Åh, så god!... se på jenta mi som nyter livet.... kjøre forbi huset vårt. Rulle ned vinduet, snuse inn vinterlufta og kjenne at her, her gleder jeg meg så vannvittig til å flytte inn.

... ha barnevakt, bare være oss to (når var sist gang?), shoppe julegaver på rasmus "sin" butikk og bli inspirert av morsomt interiør. Ko, ko!

... ha lyst til å ta med seg sofaen fra samme butikk hjem. Rasmus, stapper du den i snippsekken i lunsjen en dag? Denne skal vi nemlig ha på kjøkkenet.... gjøre ferdig julehandelen på rekordtid, kjøpe aviser og kanelkringle fra den flinke Lom-bakeren, se på livet, vinke til kjente, sette seg ned og bare være.... sånn blir det gode lørdager av.
Marthe Holien Bø17 Comments