Ny start

DSC_2681.jpg

"Jeg fikk jobben!" Jeg kan høre hvor stolt han er.


"Gjorde du? Så fantastisk! Jeg er så stolt av deg."

 
Vi legger på. Jeg går i dusjen. Og gråter i strie strømmer.Så nå er vi her. Milevis unna asfaltjungelen i Oslo. Milevis unna t-baner, tung luft, bygårder og bråk. Deilig. Men vi er samtidig like mange mil unna de livsviktige vennene, de korte avstandene og bollene til Deli de luca. Trist.

"Denne dagen har jeg sett frem til hele livet." Vi kjører vestover, bort fra det flate innlandet, mot fjellene, og han holder hånda mi så hardt som han aldri har holdt den før. Og jeg elsker han hundre ganger mer.


Så nå er vi her. Og jeg leter etter følelsen i kroppen som sier at dette ikke er riktig. At jeg har gjort noe feil. At jeg angrer. Men jeg finner den ikke.

Og du, har vi ikke fin utsikt fra eiendommen vår?