Drømmen om grønne fingre

Samarbeid med Fiskars. 

Denne sommeren handler om hage. Jeg har så lyst til å bli god på hage og vekster. Og det kommer seg. Jeg blir oppriktig glad av å se at tomatplantene får blomster og at tempeltreet får spede blader igjen etter vinteroppholdet i kjelleren. Men puh, jammen er det mengder med ugress. En plen som gror i vill fart og bed som drukner i vekster som aldri ble plantet der i utgangspunktet. 

Read More
Selvomsorg

En liste til dere og meg selv. Bare sånn at vi husker på dette når det røyner litt på. 

- Ikke ta ansvar for alt (du er ikke ansvarlig for andres følelser, andres reaksjoner på noe du har sagt, andres væremåte).

- Vær i naturen så mye som mulig (jeg har flyktet til skogen mange ganger i det siste. Lite gir mer enn det).

Read More
Matauk

Vi er tre venner som setter oss sammen i en bil, kjører på svingete veier med bryske fjell som truer over oss, sveiver ned vinduet og sitter med vidåpne nesebor som sniffer detektivaktig etter den skarpe lukta av den ville hvitløken. Dette er det vi gjør rett etter jobb en mandag i april. 

Read More
Vårhåp

Siden desember har jeg vært på farten hver uke. Nå skal jeg lande litt. Jobbe litt herfra. Få sving på bloggen igjen. Jobbe med spennende samarbeidspartnere. Skrive masse. Skrive fra hjertet. Skrive dikt. Planlegge hagen. Drømme om søte gulrøtter i august. Rydde i krokene. Sove meg gjennom aprilnettene i hagen. Lete etter ramsløk. Løpe rolige turer. Gå i skogen. Lista kunne fortsatt og fortsatt... 

Read More
Marthe Holien BøComment